Nieuwe kleding kopen, en dan vooral lingerie is altijd leuk. Nou ja, bijna altijd. Want wanneer je niet lekker in je vel zit, zit je ook niet lekker in je lingerie. In lingerie zie je natuurlijk bijna je hele lijf. En als je niet tevreden bent over je lichaam zal je lingerie lang niet zo mooi zitten als je van te voren had bedacht. Dus je bent waarschijnlijk al op dieet geweest. En flink gaan sporten. Maar die laatste randjes zijn zó lastig kwijt te raken. Toch is ook daar een oplossing voor: CoolSculpting. Dankzij CoolSculpting zit jij in een mum van tijd weer lekker in je vel. En dus in je lingerie!

Met CoolSculpting die nare randjes kwijt

Je bent dus al máánden op dieet. Geen moment gezondigd. Je sport je helemaal wezenloos. En nog willen die rottige randjes er niet af. Je weet precies over welke randjes ik het heb: je buikje, je lovehandles, de binnen- en buitenkanten van je dijen. En dat is natuurlijk zonde van al je harde werken en afzien. De oplossing is dichterbij dan je denkt: CoolSculpting. Je vindt een behandelcentrum in iedere provincie van Nederland. Kijk maar eens op de site. De behandeling is geschikt voor bijna iedereen en je weet direct na het eerste gesprek of het ook voor jou geschikt is.

Wat is CoolSculpting?

Heel kort door de bocht is CoolSculpting het bevriezen van je vetcellen op die lastige plekken. Je kunt dan denken aan bovenstaande locaties, maar ook de bovenarmen en onderkin kunnen behandeld worden. De vetcellen worden met CoolSculpting lokaal bevroren en zullen door de bevriezing afsterven. De vetcellen worden dan op natuurlijke wijze afgevoerd door je lichaam. CoolSculpting is dus een permanente methode, die niet invasief is. Dat wil zeggen dat er niet in je gesneden hoeft te worden. Je kunt na de behandeling gewoon door met je leven. Je kunt gaan werken, naar de sportschool of natuurlijk naar de lingeriewinkel.

CoolSculpting voor vrouwen en mannen

Deze methode is behalve voor vrouwen ook zeker geschikt voor mannen. Want ook mannen willen er in hun ondergoed of zwembroek natuurlijk goed uit zien. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat deze methode niet gebruikt kan worden om enorm af te vallen. Je moet al in de buurt zitten van je ideale gewicht. Dan kan CoolSculpting er voor zorgen dat je net die laatste lastige restjes kwijt raakt. En dan kan de zomer écht beginnen!