The style factory

Dopper bedrukken echt voor ieder leven geschikt?

Iedereen kent de naam inmiddels wel: de dopper. Met deze zeer handige fles kunt u uw water overal meenemen. Een dopper bedrukken is een term die veel minder vaak voorkomt. Dit terwijl er zeker grote voordelen mee te behalen zijn. Denk alleen maar eens aan het overzicht dat een dopper bedrukken creëert. U heeft nooit meer de discussie over wie je dopper heeft. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke voordelen van de dopper bedrukken en deze worden uitgebreid behandelt in deze blog.

Dopper bedrukken: leuk voor op het werk

Een dopper bedrukken voor op het werk. Waarom zou u dat nou willen. Simpel! Om de reden dat het makkelijk is. U collega’s zullen ook zeker blij zijn dat de eeuwige strijd over van wie de dopper is eindigt met de dopper bedrukken. Wanneer u bijvoorbeeld uw naam erop laten zetten zal iedereen weten dat die fles van u is. Dus als werknemer is het aantrekkelijk, een dopper bedrukken. Hoe zit het nou met de werkgever? Als een werkgever ervoor kiest om het personeel te voorzien van een bedrukte dopper heeft het de volgende voordelen. Ten eerste zal het gevoel van waardering van het werk van de personeelsleden onderling toenemen. Ten tweede zal ook het teamverband beter worden. Dit komt doordat de bedrukking (vaak het logo van het bedrijf en de naam van het personeelslid) een gevoel van verbondenheid creëert. Dit is heel belangrijk binnen een bedrijf.

Bidon bedrukken voor thuis

Een dopper bedrukken voor thuis zal niet hetzelfde effect hebben als op het werk. Toch zijn er grote voordelen te behalen. Voor een gezin is het bijvoorbeeld ideaal om deze flessen te bedrukken. Wanneer iedereen een eigen fles heeft, komt u niet meer in de situatie dat iemand geen fles heeft. Dit voorkomt een hoop onenigheid in huis als u begrijp wat ik bedoel.

Moet ik nou wel of niet een dopper laten bedrukken?

Nu u de bovenstaande tekst heeft gelezen kan ik begrijpen dat u nog een brandende vraag heeft. Moet ik nou wel of niet een dopper bedrukken. Om deze vraag te beantwoorden moet u eerst een paar dingen nagaan. Neemt u bijvoorbeeld altijd een flesje mee naar uw werk of waar u ook naartoe gaat? Deze vragen zijn heel belangrijk als u erover denkt om een dergelijke fles te laten bedrukken

Mobiele versie afsluiten