Soorten pennen bedrukken

Pennen bedrukken zijn er in alle soorten, maten, kleuren en schrijfkleuren (blauw, zwart, rood, etc.). Bij het pennen bedrukken, zorg er eerst voor dat u voor het juiste model en soort heeft gekozen. Dat kunnen zijn; balpennen, roller ball pennen, vulpennen, vulpotloden, etc. Voor een luxe, kwaliteit pen, is het mogelijk dat u een wat hogere prijs betaald voor de pen. Dat komt omdat de pen duurzaam is en dus langer meegaat. Daarnaast valt het ook op aan het design van de pen dat er aandacht is besteed aan het design!

Er zijn dus goedkopere en luxere pennen waarop u uw pen kunt laten bedrukken. Er zijn vele mogelijkheden voor het kiezen voor pennen bedrukken. Bijna iedere opdruk van een plaatje of tekst is mogelijk voor het bedrukken van uw pen.

Pennen bedrukken kunnen dan voor een grotere hoeveelheid of een kleine hoeveelheid geleverd kunnen worden.

Pennen bedrukken als bedrijfspromotie

Net zoals een all you can eat restaurant een systeem gebruikt waarbij klanten hun gerechten aankruisen op een lijst. Deze restaurants hebben per tafel een pen liggen zodat de klanten hun gerechten kunnen aankruisen met deze pen.

pennen bedrukken

pennen bedrukken

Op de pen staat dan de naam en het logo van de all you can eat restaurant waar je bij eet. Meestal nemen klanten de pen mee naar huis. Zo wordt er onbewust reclame gemaakt voor het restaurant.

Dit is een voorbeeld dat door het bedrukken van een bedrijfsnaam en logo de naambekendheid groter wordt. Dit is een kans dat er nieuwe, mogelijke klanten bij het bedrijf terecht komen.

Pennen bedrukken als relatiegeschenk

Een bedrukte pen is dan ook het meest populaire relatiegeschenk en dan ook het meest verkocht!

90% procent die pennen laten bedrukken kiezen er dan voor om het logo van hun bedrijf op de pen te bedrukken. Deze zijn perfecte giveaways om de naambekendheid van uw bedrijf groter te maken.

Geef indruk op uw (toekomstige) klanten door de bedrukte pennen die uzelf heeft ontworpen.

Bedrukte pennen met uw bedrijfsnaam en/of logo is blijvende promotie voor een bedrijf. Deze pennen worden als promotiemateriaal uitgedeeld aan (mogelijke) klanten op evenementen, openingen, open dagen en jubilea. Het zijn de ideale giveaways, pennen komen altijd wel van pas! We hebben ze (bijna) iedere dag wel nodig en pennen zijn natuurlijk onmisbaar!

Luxueuze pennen als cadeau

Maar ook kunnen bedrukte pennen niet als relatiegeschenk of giveaways gegeven worden. De bedrukte pennen kunnen ook gepersonaliseerd worden om het te geven als cadeau voor een bijzondere vriend (of gewoon voor uzelf natuurlijk). Zo kunt u een luxe schrijfwaren geheel zelf ontwerpen met een tekst of naam. De pennen zijn van topkwaliteit gemaakt, maar de prijs ligt dan ook wel hoger.