The style factory

Stap af van standaard cadeaus

Elke verjaardag, Sinterklaas, Kerst of andere feestelijke gelegenheid dat er cadeaus worden gegeven zie je bepaalde standaard cadeaus langskomen. Voor mannen zijn het vaak sokken of een riem of een portemonnee. Voor vrouwen zijn het vaak douchepakketten of een cadeaubon. Het is zeker niet zo dat de gever niet zijn best heeft gedaan voor het cadeau, waarschijnlijk vond diegene het moeilijk om iets echt persoonlijks te vinden voor diegene en kwam zodoende uit bij een dergelijk cadeau. Het is echter niet zo moeilijk om een persoonlijk cadeau te verzinnen. In deze blog geef ik een aantal tips om jouw cadeau voortaan persoonlijk te maken.

Fotocadeaus

Er zijn tegenwoordig enorm veel producten waar een foto of een leuke tekst op geprint kan worden. Het begon een beetje met mokken, maar langzamerhand zijn er steeds meer producten bijgekomen. Tegenwoordig kan je ook kussenslopen, deurmatten, dekbedden, kaarsen en t-shirt met een foto of leuke tekst laten printen. Je kan het eigenlijk niet zo gek bedenken en het kan wel met een foto geprint worden. Een van de items waar ik het erg leuk vind om een foto op te laten printen zijn Iphone Apple hoesjes. Je mobiele telefoon is namelijk iets dat je altijd bij je hebt en is zodoende iets dat een jarige echt veel gebruikt. Als je een leuk hoesje geeft, heeft die persoon er zodoende heel vaak plezier van. Een Iphone hoesje maken is vrij simpel en kan je bijvoorbeeld laten printen met een favoriete vakantiefoto van de jarige of een foto van het huisdier. Dat is nog eens een persoonlijk cadeau en moeilijk is het zeker niet. Vind je het moeilijk om een foto te vinden om er op te laten printen? Kijk dan eens op de social media van die persoon of je een leuke foto van een huisdier ziet, of een mooie vakantiefoto ziet staan. Is dit niet een succes? Dan kan je altijd nog een vriend of vriendin van de jarige een berichtje sturen met de vraag of die nog een leuke foto heeft. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om een mooie tekst of een bekend levensmotto er op te laten printen.

Cadeaubon

Heb je echt geen idee, of ben je in tijdnoot, of ken je de jarige misschien niet goed? Er is totaal geen probleem om een cadeaubon te geven. Kies er dan echter wel voor om er een kaartje bij te doen en hier een persoonlijke boodschap op te schrijven. Zo krijgt de jarige alsnog het idee dat je echt aan diegene gedacht hebt.

Mobiele versie afsluiten