Je kent hem vast wel: de klassieke opvouwbare strandstoel: het houten frame met daartussen een strook stof. Inderdaad: het type stoel waar men soms mee worstelt om hem op te zetten. Maar geen nood: zodra je dit onder de knie hebt, wil je deze strandstoelen niet meer missen. Ze zitten comfortabel, ze zijn verstelbaar, ze zijn makkelijk mee te nemen en ze ogen mooi! Het is niet voor niets dat je ze al decennialang gebruikt worden.

Klassiek in een moderne vormgeving

De strandstoelen van kleurmeester zien er vrolijk en kleurrijk uit. Niet alleen leverbaar met een stof in een kleur, maar ook met mooie kleurcombinaties. Kies je eerder voor strakke lijnen in contrasterende kleuren? Dit is heel stijlvol en past goed bij het mooie beukenhouten frame. Of heb je liever een veelkleurige gestreepte loper op je strandstoel? Ook dat kan!

Kwaliteit verzekerd!

Het beukenhouten frame van deze ligstoel is van hoogste kwaliteit. Daarnaast is de loper van hoogwaardige acryl die speciaal gemaakt is voor buiten. Zo kun je de strandstoel eindeloos in de tuin, op het strand of op de camping gebruiken. Hij blijft er altijd mooi uitzien.

Kies voor afwisseling

Wist je dat je bij de strandstoelen van kleurmeester.nl voor een afneembare bekleding kunt kiezen? Zo kun je, naargelang de situatie, je ligstoel een andere look geven. Het afnemen van de bekleding is zo gebeurd. De afneembare bekleding klem je in een paar seconden tussen het frame. Jij kiest dus volledig zelf welke loper je in je strandstoel wenst.

Combineer je strandstoel met…

Deze stoelen zijn zo fijn en onmisbaar dat je ze met andere stoelen of buiten kussen kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een kinderstrandstoel, een regisseursstoel of een opklapbare kruk. Maar ook aan extra kussens voor je tuinlounge, of tafellinnen of een strandtas. Deze zijn allemaal te combineren met de gestreepte loper van je strandstoel. Zo creƫer je een eigen look in je buiten, net zoals je met je interieur doet.

Een strandstoel brengt kleur in je buitenleven

Met mooie strandstoelen en lopers die je voortdurend kunt wisselen breng je kleur in je buitenleven. Maak er een geheel van met enkele stoere kleuren, of doe eens gek en maak er een kleurrijke boel van. Niks is te gek: het mag! Kleuren zorgen voor vrolijkheid en een gezellige sfeer. Gewoon doen!