Je loopt voorovergebogen over straat. Je ziet ze over je praten, je voelt je niet goed. Toch maar je armen voor je lichaam, je wil zo snel mogelijk naar huis. Dit ongemakkelijke gevoel van niet goed zittende lingerie wil je nooit meer meemaken. Had je maar iets nieuws. Zoals de Wonderbra.

De Wonderbra maakt het verschil

De Wonderbra laat je goed voelen. Bh’s, strings en onderbroeken in iedere vorm en maat. Het is meer dan alleen ondergoed, het vergroot je persoonlijkheid. Het laat je stralen en het doet je onzekerheid vervagen. Je loopt rechter op en merkt direct het verschil. Niets meer voorovergebogen, geen geroddel, maar een goed gevoel. De wetenschap heeft zich hier ook over gebogen.

Zo blijkt dat hoe jonger de vrouw, hoe meer men lingerie zal kopen om zich sexy en verleidelijk te voelen. Echter hoe ouder de vrouw, hoe eerder zij lingerie zullen kopen om zich zelfverzekerder te voelen. Sexy, verleidelijk en zelfverzekerd, dat is natuurlijk wat de Wonderbra kan bieden.

Onderzoek bewijst

Er is ook nog een verschil in de mate waarin verschillende vrouwen in verschillende stadia van hun relaties zich wel of niet aantrekkelijk voelen. Vrijgezellen en vrouwen met een LAT-relatie voelen zich het meest verleidelijk door lingerie. Comfort door lingerie vinden gehuwde en gescheiden vrouwen belangrijker – zij willen geen ‘macht’ verkrijgen door lingerie van bijvoorbeeld Wonderbra.

Wat opvallend is, is dat de bh en de jarretel de meest verleidelijke lingeriestukken zijn, gevolgd door de string. Macht en zelfverzekerdheid zijn de grootste redenen om deze kledingstukken aan te schaffen en te dragen.

Het verschil tussen mannen en vrouwen

Een opvallen en interessant verschil in het koopgedrag van “Wonderbra’s” en andere soorten lingerie, is het verschil tussen wat mannen en vrouwen zoeken in het damesondergoed. Zo willen vrouwen liever praktisch, lekker zittend ondergoed, en de mannen zien hun vrouwen liever in een sexy setje verschijnen. Het praktische komt vooral bij oudere vrouwen vandaan en vrouwen met kinderen. Deze groep kiest ook eerder voor witte Wonderbra’s dan de jongere leeftijdscategorie. In de leeftijdsgroep van 25 t/m 34 jaar kiezen zij eerder voor donkerder kleuren.

Wonderbra’s voor iedereen

Alle vrouwen hebben bh’s en onderbroeken nodig. Dus wie je ook bent – of je 18 of 88 bent, welke kleur jouw voorkeur ook heeft, of je je nou sexy wil voelen of gaat voor comfort, bij Wonderbra zit je altijd goed. Goede bh’s, wonder bh’s, Wonderbra’s.