Een retro koelkast, hoe cool is dat? Dus écht cool hé. Want ook een retro koelkast heeft tegenwoordig een A++ achter z’n naam staan. En dat is mooi. Want waar het vroeger niet zo belangrijk was om te kijken naar de mate van energiezuinigheid van apparatuur, is dat nu natuurlijk wel het geval. Een retro koelkast doet niets onder voor een gewone, saaie, koelkast. En dat is mooi. Maar dan echt. Want een retro koelkast ziet er natuurlijk veel mooier uit dan een moderne koelkast. Toch is een retro koelkast tegenwoordig ook van alle gemakken voorzien. Met eierrekje en groentelade is ook deze koelkast zeer compleet te noemen.
Retro koelkast

Garantie op een retro koelkast

Omdat het een moderne koelkast in een retro jasje is, zijn alle onderdelen natuurlijk spiksplinter nieuw. Daarom krijg je gewoon twee jaar fabrieksgarantie op retro koelkasten. Sterker nog, mocht er een keer wat mee zijn, dan komt de monteur de koelkast gewoon bij jou thuis repareren. Een belletje of mailtje is genoeg om dit te regelen. En dat is fijn om te weten!

Een complete set inclusief retro koelkast

Wanneer je eenmaal verliefd bent geworden op het prachtige design, wil je natuurlijk meer keukenapparatuur in dezelfde kleur. En dat kan! Wanneer je een retro koelkast in combinatie met andere onderdelen uit deze lijn bestelt, kun je tegen een leuke korting aanlopen als je de onderdelen combineert. Denk dan bijvoorbeeld aan een waterkoker, een boordrooster, een magnetron en een vaatwasser. Denk je eens in hoe mooi dat allemaal bij elkaar zal staan! Je keuken wordt dankzij al deze apparaten én zeer goed bruikbaar én een lust voor het oog.

Een retro koelkast maakt je huis compleet

Je hoeft niet je hele huis in te richten in de sfeer van een “American Diner” uit de 50’s! Maar in de keuken geeft het wel een extra dimensie aan je eet- en leefgenot. Stel je toch eens voor. Vinyl op de vloer met van die mooie zwart/witte blokken. Het aanrecht en de keukenkastjes in zuurstokroze en babyblauw. Dat zet al een sfeer van jewelste neer! En dan, als klap op de vuurpijl, een prachtige retro koelkast. Hou vooral ook ruimte vrij op je aanrecht (of “counter”) voor zo’n mooie waterkoker en broodrooster in hetzelfde design. Want als je eenmaal een ontwerp uitgekozen hebt, dan weet ik zeker dat je er helemaal voor zult gaan. En de prijzen? Die vallen dus enorm mee!